Tips för att bli en bättre spelare

Självklart finns det en sak som slår allt om man vi bli en bättre spelare – träning. Erfarenhet är det som gör alla spelare bra. Men det finns vissa grejer man kan tänka lite extra på, för att påskynda sin utveckling. Här är våra hetaste tips.

Använd hjärnan hela tiden
Att spela ”huvudlöst” är ett av de största misstagen man kan göra. Man måste alltid tänka igenom sitt nästa drag, väga för- och nackdelar, samt vara beredd på vad som kan komma att hända. Det spelar ingen roll egentligen om du spelar för roligt eller med din klan, för att vara en bra spelare måste man tänka på hur man spelar och hur man ska spela. Detta är självklart något man lär sig med tiden, då man vet var motståndarna brukar befinna sig på banan, eller hur de ofta agerar.

Spela med taktik
Om man inte spelar med en uttalad taktik när man spelar med sin klan går det sällan bra. För att lyckas med att vinna rundor måste man vara förberedda och sammanspelta. Ett bra sätt är att gå in på en tom server, gå igenom exakt vad varje spelare ska göra när man kör en viss taktik, ge den ett namn och sedan träna på den.

Kolla hur proffsen spelar
Det finns extremt mycket att lära av proffsen, ett hett tips är att kolla när de spelar matcher. Kolla på en spelare i några rundor. Studera positionering, hur de skjuter och vilka taktiker de använder sig av.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.