Om oss

Vi som driver sidan är några passionerade grabbar, utspridda över hela Sverige faktiskt. Vi har alla träffats genom spelet och över internet, men vi känner även varandra ”in real life”. På denna sida kan ni hitta presentationer av oss, så ni vet vilka vi är som skriver här på sidan. Är det något ni undrar, tveka inte att kontakta oss, du hittar kontaktinformation längst ned på sidan!

Johan ”NeXx” Hilmers
NeXx@cssgaming.se

Ålder: 23
Klan: Wild Wild West Gaming
Stad: Ljungby
Favoritbana: Dust2, en klassisk bana som jag alltid gillat
Favoritvapen: Jag har alltid varit en sniper-kille, så AWP.
Bästa CS-minne: När vi i WWW Gaming deltog i ett lan här i Ljungby, det var source-turnering och vi gick obesegrade genom hela lanet och vann inte bara äran utan även lite pengar. Att vinna på lan är så mycket roligare än att vinna på Internet!

Rickard ”rickyb” Brandt
rickyb@cssgaming.se

Ålder: 21
Klan: Crane
Stad: Stockholm
Favoritbana: Inferno
Favoritvapen: Jag gillar pistolrundorna, och speciellt glocken.
Bästa CS-minne: Det måste vara när vi körde en 5on5 med klanen, jag var ensam kvar mot 4 terrorister, istället för att döda dem smög jag mig runt och hann desarmera bomben innan den small. Det var en härlig känsla.

Niklas ”Zreaper” Hanson
Zreaper@cssgaming.se

Ålder: 19
Klan: Wild Wild West Gaming
Stad: Växjö
Favoritbana: Nuke
Favoritvapen: Jag gillar AK47an, ett riktigt kraftfullt vapen som jag spelar bäst med.
Bästa CS-minne: Någon av de turneringar vi här på sidan har arrangerat. Det är alltid roligt med en lyckad turnering, där många deltagit och allt har varit lyckat.

Bli en av oss

Brinner du för Counter-Strike, och allra helt Source? Gillar du att skriva, bevaka och hålla koll på allt som händer kring spelet? Då låter det som att du skulle passa perfekt hos oss. Vi letar alltid efter nya administratörer och skribenter som kan bidra till vår sida. Skicka ett mail med en kort presentation av dig själv, så hör vi av oss!

Kontakta oss

Vill du kontakta oss hittar du information med mailadresser under presentationerna. Annars går det bra att använda formuläret här nedanför.  

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Comments are closed.