Välkommen till CS:S Gaming

Du har kommit till CS:S Gaming, den ultimata sidan för dig som är svensk och spelar Counter-Strike. Här skriver vi om de olika spelen som Counter-Strike omfattar, men framförallt Counter-Strike Source eftersom att det är spelet vi som driver sidan föredrar.

Vi startade denna sida för att vi saknade en webbplats på svenska som fokuserade på just CS Source. Vi älskar spelet och tycker om att bevaka allt som händer på scenen och kring Source. Vi tänkte även att fler förmodligen skulle uppskatta texter på löpande band om Source och Counter-Strike i allmänhet.

Innehållet du hittar här på sidan är främst nyheter, men även krönikor och tips, där du kan läsa om de mest legendariska spelarna och de bästa tipsen för att bli en bättre spelare. Något som visat sig vara väldigt uppskattat bland våra läsare är de taktiska genomgångarna som ger tips om vad du som spelare bör tänka på, eftersom att det handlar mycket om att spela smart, inte bara vara bra på att skjuta headshots.

Våra turneringar

Vi arrangerar turneringar så ofta vi kan, dessa är öppna för alla och det spelar ingen roll om du spelar i klan eller ensam. Vi fixar så att både klaner och mixade lag kan delta i turneringarna. Under vissa perioder arrangerar vi dessa under veckorna, men oftast handlar det om fredag och lördagskvällar. Du kan se information om kommande och senaste turneringar här till höger.

Varför CS Source?

En fråga vi får ofta är varför vi föredrar CS Source, därför tänkte vi svara på den frågan här. Det är så att de flesta av oss som driver sidan började spela CS ungefär samtidigt som Source släpptes, därför var det naturligt för oss att hoppa på den nyaste versionen, istället för att spela det gamla 1.6 som många gjorde vid den tiden. Sedan har vi blivit kvar, självklart har vi provat de nya versionerna, men det är fortfarande Source vi håller kärt!

Comments are closed.