De vanligaste vapnen

I Counter-Strike finns det en stor mängd olika vapen att välja mellan, och vilka man använder beror på tycke, smak och vad man har råd med.

Maverick M4A1 Carbine
En automatkarbin, som uteslutande kan användas av antiterroristsidan. Då den passar i i stort sett alla lägen så är det ett av de absolut vanligaste vapnen. Det är inte för tungt, gör mycket skada, har bra träffsäkerhet och så vidare. De nackdelar som finns är att den inte är riktigt lika effektiv på längre avstånd. På det området, liksom vad gäller hur stor skada den gör, slås den av nästa vapen på vår lista.

AK47
En gammal klassiker, som enbart är tillgänglig för terroristlaget. Ett extremt kraftfullt vapen, med lång räckvidd, som kan göra vilket anti-terrorist som helst religiös. Förutom den höga skadan, så är den också snabb att ladda om, samtidigt som den är billig. Nackdelarna med AK47 jämfört med M4A1 är att rekylen är kraftigare, samtidigt som den är tyngre och eldgivningshastigheten är lägre.

Glock-18
En pistol, som man använder sig av i huvudsak för att den är billig och lätt att komma över. Den gör i och för sig hyfsat med skada, och magasinet håller 20 kulor, samtidigt som den inte har någon rekyl alls. Men eldgivningshastigheten är låg, samtidigt som det kan bli lite si och så med träffsäkerheten. Standardvapnet för terrorister.

USP
En bättre Glock-18, på många sätt. Träffsäkerhet och skada är bättre, och den kan utrustas med ljuddämpare. De nackdelar den har jämfört med Glock är att magasinet är mindre, och rekylen rätt så kraftig. Standardvapnet för anti-terrorister.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.