Bidrag från den tekniska eran: Onlinespel

Onlinespel är nya trendiga spel som använder internetteknik för att stödja spel. Trenden startade inte länge före 1996 av QuakeWorld som bidrog mycket till populariseringen av onlinespel på

I denna tekniska era uppstår en innovativ spelskategori som rasar mest i — Online

Onlinespel är nya trendiga spel som använder internetteknik för att stödja spel. Denna trend startade inte länge före 1996 av QuakeWorld som bidrog mycket till populariseringen av onlinespel, Internet användes tydligt för att spela e-postspel och MUDs (Multi User Dungeons) även för att Internet fortfarande var i sin linda men med den utvecklades snabbt. När onlinespel utvidgades bevisade det tillväxten på sverigeautomaten-bonuskod internet. Onlinespel kan variera från enkla textbaserade spel till spel som består av komplex grafik och virtuella världar som spelas av flera spelare samtidigt. Många onlinespel har anslutit sig till onlinegrupper, vilket resulterat i sociala aktiviteter. Det finns många varianter av onlinespel och som den teknik som de bygger på kan dessa grovt kategoriseras enligt följande:

Spelet spelas via e-post.

Spel som kan spelas direkt i ett webbläsarfönster genom att helt enkelt besöka en webbadress.

Textbaserat spel

Spel spelas med IRC (Internet Relay Chat), Telnet, MUD-klient, webbaserat forum eller något liknande.

Mycket grafiskt videospel

Spel kräver fristående programvarupaket och tillåter användare att spela med och / eller mot varandra via en internetanslutning.

Massivt online-spel för flera spelare

Detta möjliggjordes av tillväxten av bredbandsanslutning till Internet i många utvecklade länder genom att använda Internet för att låta hundratusentals spelare spela samma spel tillsammans.

Om du lämnar ett textbaserat spel är alla andra spel begränsade till antalet spelare som deltar i spelet. Med några få undantag bryter grafiska spel sin användarbas över ett antal olika servrar, även kallade “shards” eller “realms”, som var och en är en absolut version av spelvärlden. Serverpopulationens begränsningar varierade från spel till spel, men de stödde ofta flera tusen spelare vardera. Även om det kan finnas spel som spelas av hundratals spelare tillsammans i ett område.

Det finns alltid en fantastisk möjlighet för fusk i spelet som inte lämnar onlinespelet ur listan, eftersom spelare i allmänhet lurar enspelarspel för att koda för att slutföra det typiska steget i samma spel är fallet med multiplayer-spel där man kan få beröm från vänner eller önskan att förstöra spelet för spelaren en annan, i verklig mening är onlinespel alltid fulla av fusk som får honom att lura världen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.